Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

Torstain vertaisryhmä/käsityökerho

Askartelemme ja teemme käsitöitä, jotkut pelaavat pelejä tai korttia, toiset tulevat juttelemaan tai vain kuuntelemaan. Omakustanteinen kahvi ja pikkusyötävä. ​

Tule mukaan torstaisin klo 13 Palvelukeskuksen Pikkumökille ja liity hauskaan porukkaamme!

Yhteyshenkilö Sirkku Liimatainen puh. 044 281 1788, sirkkusokeri51(a)gmail.com

Vesivoimistelu

Ryhmiä on kolme:
maanantaisin klo 11.15 - 12.00,
perjantaisin klo 10 - 10.45 ja klo 11 - 11.45

Ohjaajina Sini-Tuulia Aavio (erityisliikunnan ohjaaja) ja Minna Virtanen (fysioterapeutti). Tule sinäkin mukaan liikkumaan. Lisätietoja yhdistyksen vastuuhenkilöiltä (Inger Höglund, Tarja Piili).

Ohjattu kuntosaliryhmä torstaisin

Yhdistyksen ohjattu kuntosaliryhmä Uimahallin kuntosalilla. Kauden hinta on 30 €. Kuntosalivuoro ohjaajineen on varattu jäsenille
torstaisin klo 15.15-16.15

Lisätiedot ja ilmoittutuminen Seija Narinen,
p. 044 557 3801, seija.narinen(a)gmail.com

Kulttuurikerho

Yhdistyksen uusi, kulttuuripitoisiin aiheisiin keskittyvä kerho on aloittanut. Kerhon järjestämät tapahtumat ovat osa yhdistyksen muuta ohjelmaa, joten tapahtumiin ja tapaamisiin ovat kaikki tervetulleita. Kulttuurikerhossa käyminen ei ole mitenkään sitovaa.

Kulttuurikerhon merkeissä tavataan noin kerran kuukaudessa jonkin tapahtuman, tms. aiheen merkeissä. Näitten välillä kirjoista kiinnostuneet lukevat jonkin yhdessä sovitun kirjan. Kerhon tapaamispaikkana pidetään Palvelukeskuksen Pikkumökkiä, siellä tavataan erikseen sovittuna torstaina kässäkerhon yhteydessä.

Ensimmäinen aihe oli Helene Schjerfbeck, keskusteltiin juuri nähdystä elokuvasta, hänen taiteestaan ja elämänkertakirjoista. Seuraavana on kulttuurihistoriallinen taidekierto Kansallisteatterissa. Huhtikuun lopulle on tulossa opastettu vierailu Lapinlahden sairaala-alueelle. Ks. tapahtumista alla.

Kirjavalinta
Luettavaksi valikoitui Sally Salmisen Katrina, joko alkuperäinen vuodelta 1936 (myös ruotsiksi) tai Juha Hurmeen uusi käännös vuodelta 2018.

Lisätiedot Seija Nariselta, p. 044 557 3801, seija.narinen(a)gmail.com.

18.3. (ke) Ulkoilu-/makkaranpaistoretki Peuramaalle

Keskiviikkona 18.3. menemme ulkoilemaan Peuramaalle. Ota sauvat mukaan! Lenkin jälkeen makkaranpaistoa grillikodassa. Ilmoittautumiset Seija Nariselle, p. 044 557 3801, seija.narinen(a)gmail.com

15.4. (ke) Kulttuurihistoriallinen iltapäivä Kansallisteatterissa

Opastettu taidekierto Kansallisteatteriin. Matkat junalla. Halukkaat käyvät yhdessä lounastamassa ennen teatterille menoa. Tapaaminen Kansallisteatterin keskimmäisellä pääovella ke 15.4. klo 14. Teatterikierroksen hinta on 10 €.

Lisätiedot Seija Nariselta, p. 044 557 3801, seija.narinen(a)gmail.com.

Huhtikuu: Vierailu Lapinlahden sairaala-alueelle

Alueella on mm. kahvila-, ravintola- ja taidegalleriatoimintaa. Entisessä sairaalarakennuksessa toimii mm. Kahvila Lähde ja hävikkiruokaravintola Loop. Päärakennuksessa järjestetään opastettuja kierroksia. Puistoalueella on mm. matkamuisto- ja lahjatavarakauppa Lähteen Puoti, Helsingin vanhin yleinen sauna ja uimaranta.

Päivämäärä tarkentuu myöhemmin, yhditys tilaa opastuksen. Kimppakyydit. Lisätiedot Seija Nariselta, p. 044 557 3801, seija.narinen(a)gmail.com

22.4.2020 Sääntömääräinen kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidetään keskiviikkona 22.4.2020 klo 17.30 Kirkkonummen Palvelukeskuksessa, Rajakuja 3, 02400 Kirkkonummi. Käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. toimintakertomus ja tilinpäätös.
Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Toukokuu: Virkistyspäivä

Perinteinen kevään virkistyspäivä  on jossakin lähiseudun kylpylässä (Siuntion kylpyläsosastolla on remontti).

Suunnitelmissa on yhteiskuljetus bussilla. Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Elokuu: Yhdistyksen kesäretki Porvooseen

Yhdistys tekee kesäretken bussilla Porvooseen, perillä lounas. Päivämäärä, läyntikohteet ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin.

4.8. (ke) Tango D’amore (musikaali Eino Grönin elämästä)

Musikaali esitetään Sappeen kesäteatterissa, Pälkäneell. Eino Grön vierailee ohjelmassa musikaalin aikana. Yhteisretki, bussikuljetus. Lisätiedot Tarja Piili

Menneet tapahtumat

Kuvakoosteita: